Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Işıl Birol KOÇ

Ulu önder Atatürk’ün çağdaşlaşma projesinde olduğu gibi akıl ve bilimin öncülüğünde eğitim veren bir kurum olan Bahçeşehir Koleji’nin anaokulundan beri velisiyim.

Bahçeşehir Koleji’nde eğitim hayatına attıkları ilk adımlarından itibaren çocuklarımın çok dilli, çok yönlü, sportif ve özgüvenli birer Dünya Vatandaşı olarak yetiştirilmelerinden çok mutluyum.

Anaokulundan itibaren liseye kadar büyüme heyecanı ve telaşı ile çocuklarımla sürekli beraberken farkında olmadan her şey çok hızlı ve daha kontrollü geçiyor. Fakat aynı kontrol yetişkinliğe adım atılan Lise hayatında bir anda yok oluyor. İşte o zaman ebeveyn olarak sadece kaliteli bir akademik yapıda olmanın yeterli olmadığını anlıyoruz. Artık tamamen bağımsızlıklarını hisseden ve hissettiren çocuklarımızla gerektiğinde arada köprü olabilecek, çocuklarımızla aynı dili konuşabilen, gerektiğinde size yol gösterip güven veren etkin ve dinamik eğitimcilere ve fiziki ortama ihtiyaç duyuyoruz.

Uluslararası akademik vizyona ve imkanlara sahip olan Bahçeşehir Koleji’nde çocuklarımın emin ellerde, güvenli bir ortamda sağlam bir geleceğe hazırlandıklarını görmek ebeveynleri olarak onlar için en iyisini yaptığımızın mutluluğunu ve huzurunu veriyor.

&